Peugeot Groene Hart is het initiatief van Autobedrijf Hans Lammers Peugeot, Autobedrijf  van Jaarsveld Peugeot en Boonstoppel Peugeot. Door onze krachten te bundelen met een sterke dealergroep, Visscher Autogroep, zijn we in staat om de kwaliteit en de service te bieden die u van een toonaangevende Peugeotdealer mag verwachten. PGH staat voor u klaar met prachtige nieuwe Peugeots, aantrekkelijke occasions en de beste service.

VOORDELEN VAN PEUGEOT GROENE HART

Wat belangrijk is voor u, is belangrijk voor ons:

– HELDERE AFSPRAKEN VOORAF
Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Wat we ook voor u doen, u krijgt een duidelijke offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.
– ONDERHOUD VOLGENS HET BOEKJE
Onze monteurs werken zorgvuldig en volgens de voorschriften van Peugeot. PGH is hét adres voor onderhoud van uw Peugeot.
– GASTVRIJ
Heeft u vragen over onderhoud, een nieuwe Peugeot of de verschillende mogelijkheden op het gebied van pechhulp, financiering en verzekeringen? Ons team staat voor u klaar.
– DE BESTE SERVICE
Service staat centraal voor PGH. Dat betekent dat we alles op alles zullen zetten om te zorgen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.